Aubenton ligt in Frankrijk; in het departement Picardië; de locatie zelf bevindt zich slechts op 11 km van de Belgische grens. Het precieze adres is Val La Cor in Aubenton. Zie google: Hameau des Carrières, Aubenton, France, gevestigd op 2 percelen die tegenover elkaar staan van 9 ha en 6 ha Het geheel omvat de landbouwgebouwen (die verspreid staan op een 40m brede en 20m diepe bouwzone aan beide zijden van de National) met 15 ha goede landbouwgrond (rondom staan allemaal cultuurgewassen, zie bovenstaande afbeelding). Het is kalkrijke grond waar perfect fruitgewassen (zuidgeörienteerd en licht glooiend perceel) en andere cultuurgewassen (groenten, granen, voedergewassen zoals luzerne,…) kunnen verbouwd worden. Ook het opkweken van dieren of het melken van dieren is perfect haalbaar. De weides zijn productief. Het is zeker geen natte grond of overstromingsgevoelig gebied. De eerste buur (een landbouwer) zit op 600m afstand waardoor er geen klachten (geur, lawaai,…) zullen komen van lastige buren. Ook een B&B (ideaal in schuur met eiken balken en panoramisch uitzicht, 2 natuurparken in de omgeving, verder ook dichtbij Chimay, Philipville, Bergen, Maubeuge,…), een schapen/geitenbedrijf met afzet op bv markten in België en in Frankrijk of een paardenaccomodatie zijn perfect mogelijk (de hippodroom van La Capelle bevindt zich in de omgeving). Ook geschikt voor intensieve veehouderij en biolandbouw. Momenteel wordt een gedeelte begraasd door schapen en van het andere gedeelte wordt hooi gemaakt. De weides kunnen perfect omgezet worden in akkerbouw (zie omliggende percelen op bovenstaande afbeelding). Er is wel heel wat werk aan de gebouwen (best te zien als bouwkavels), alle nutsvoorzieningen (water, elektriciteit en telefoon) zijn wel aanwezig.

Zo kunt u ons bereiken

Voor vragen, informatie of voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via onderstaande gegevens, of vul het onderstaande contactformulier in. 

  • 0592 545451
  • 06 20441260
  • info@farms4sale.eu

Adres en ligging

Hameau des Carrières, Aubenton,

Kenmerken

Interesse in deze boerderij?

Het zien van een mogelijke nieuwe woon- en werkplek kan uw fantasie flink op gang brengen. Echter kan het ook een hoop vragen of nieuwsgierigheid opwekken. Neem daarom gerust contact met ons op als u een goed gevoel krijgt bij deze boerderij. Ons team staat voor u klaar.

Wellicht ook interessant

Lethbridge County, Coaldale, Alberta

Canada € 1.937.000,00


62 ha Akkerbouwbedrijf

Hameau des Carrières, Aubenton,

Frankrijk € 300.000,00


15 ha Akkerbouwbedrijf

Esbjerg,Jutland

Denemarken € 7.995.000,00


221 ha melkveebedrijf